تلفن قالیشویی در تهران: کلیه مناطق تهران | شمال تهران | غرب تهران | شرق تهران | جنوب تهران

0 نظر ۱۳ دی ۱۴۰۳

حرفه ای ترین خدمات قالیشویی در امیرآباد (88690517)☎📞

قالیشویی در امیرآباد به عنوان یکی از خدمات مهم و محبوب این منطقه، در کنار تاریخچه غنی و جذاب این محله، همیشه در حال تحول بوده است. امیرآباد، که به دلیل موقعیت استراتژیک خود در قلب تهران و نزدیکی به دانشگاه‌ها و مراکز مهم دیگر، یکی از شلوغ‌ترین و پررفت‌ و آمد ترین مناطق پایتخت است، همواره با نیازهای جدیدی در عرصه خدمات روبه‌رو بوده است. از همین رو، شرکت‌هایی مانند قالیشویی پاک مهر با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین و ارائه خدمات حرفه‌ای، توانسته‌اند سهم بزرگی در رفع نیازهای شستشوی فرش در این محله داشته باشند.

قالیشویی در امیرآباد با پاک مهر

تاریخچه محله امیرآباد تهران با نیم نگاهی به تغییرات قالیشویی در امیرآباد در طول زمان

محله امیرآباد که امروزه با نام خیابان اصلی آن یعنی کارگر شمالی هم شناخته می‌شود، یکی از مناطق مهم و محبوب تهران، به دلیل نزدیکی با نقاط مهم مرکز تهران و آب و هوای مناسب است، که در منطقه ۶ شهرداری تهران قرار دارد. این محله با داشتن دانشگاه‌ها، بیمارستان‌های مهم، مراکز تجاری و تفریحی، به یکی از نقاط پر رفت‌ و آمد شهر تبدیل شده است.  امیرآباد از شرق به بزرگراه کردستان، از غرب به بزرگراه چمران، از شمال به بزرگراه همت و از جنوب به بزرگراه جلال آل‌احمد محدود می‌شود. شرکت قالیشویی پاک مهر با ۲۰ سال فعالیت در این منطقه توانسته است اعتماد ساکنین این منطقه را به دست آورده و از سوی آنها به عنوان یکی از بهترین قالی شویی‌های مجاز فعال در آن انتخاب شود. ولی این خدمات تنها مخصوص این منطقه نیست و پاک مهر در منطقه ۶، خدمات قالیشویی در فاطمی، بلوار کشاورز و دیگر محله‌های مهم را نیز با بالاترین کیفیت و قیمت گذاری شفاف ارائه می‌دهد.

 نگاهی کوتاه به تاریخچه امیرآباد و صنعت قالیشویی در امیرآباد

🔹 آغاز امیرآباد:

طبق اسناد تاریخی، روستای امیرآباد ابتدا توسط میرزا تقی‌خان امیرکبیر بنیان‌گذاری شد، همان مرد بزرگ تاریخ ایران که خدمت‌های بزرگی برای آبادانی ایران انجام داده است. امیرکبیر علاقه خاصی به دهی که در این منطقه قرار داشته، پیدا کرده بود و برای استراحت و آرامش به این روستا می‌آمد. او در اینجا باغ و عمارت بزرگی بنا کرده بود و چون هوای این منطقه بسیار دلپذیر و خنک‌تر از تهران بود، او اینجا را برای فرار از گرمای پایتخت انتخاب می‌کرد و در همین راستا تلاش‌هایی زیادی برای آبادانی آن انجام داد. به همین دلیل، روستا به نام امیرآباد نام‌گذاری شد. در این دوره از تاریخ فرش‌های هنوز دستباف بودند و شستشوی آنها هم توسط هر خانواده و با روش‌های سنتی صورت می‌گرفت.

شتسشوی فرش و قالی در قالی شویی پاک مهر

🔹 دوران قاجار و ناصرالدین شاه و آغاز قالیشویی در امیرآباد و تهران:

در دوران سلطنت ناصرالدین شاه قاجار، امیرآباد به دلیل نزدیکی به پایتخت بیشتر مورد توجه قرار گرفت و شاه نیز ساعات زیادی را در این منطقه می‌گذراند. حتی در یکی از سفرهایش دستور داد که یک «قورخانه» (اسلحه‌خانه) در نزدیکی روستا ساخته شود که بعدها سرنوشتی جالب پیدا کرد و به زندان تبدیل شد. در دوران قاجار، امیرآباد در مجاورت روستای یوسف‌آباد قرار داشت و زمین‌های کشاورزی آن به کشت گندم و جو اختصاص داشت. در این دوره به دستور شاهان قاجار فرش‌های بزرگی تولید شد که هنوز باید به روش سنتی تولید می‌شد ولی به دلیل الیاف ویژه و رنگرزی پیشرفته و از سوی دیگر اندازه‌های بزرگ، نیاز به شستشوی تخصصی به تدریج ایجاد شد و افراد خاصی از سوی دربار بدین منظور به کار گماشته می‌شدند.

🔹 دوران پهلوی:

در زمان رضاشاه و پس از آن، امیرآباد همچنان ویژگی‌های خود را حفظ کرد. اما پس از اشغال ایران توسط ارتش‌های متفقین در سال ۱۳۲۰، امیرآباد به اردوگاه سربازان آمریکایی تبدیل شد. آمریکایی‌ها در این منطقه ساخت‌ و سازهایی انجام دادند و برای خود استراحت‌گاه‌ها، سینما و کارخانه برق ساختند. یکی از درخواست‌های مهم آن‌ها در این زمان، ایجاد گورستانی برای سربازان کشته‌ شده بود که به تصویب مجلس رسید و زمین‌های زیادی از امیرآباد به این منظور اختصاص یافت. در همین دوره بود که اولین عکس‌های مشاهده شده از قالیشویی توسط متخصصان این کار منتشر شد.

قالیشویی سنتی در حوضچه‌های طبیعی

🔹 دانشگاهی شدن امیرآباد و ظهور قالیشویی‌های بزرگ:

پس از خروج ارتش آمریکا از ایران در سال ۱۳۲۴، دانشگاه تهران به درخواست دکتر علی‌اکبر سیاسی از دولت، اردوگاه آمریکایی‌ها را برای ساخت خوابگاه و ساختمان‌های دانشگاهی به کار گرفت. این اقدام در نهایت منجر به تاسیس کوی دانشگاه تهران در سال ‍۱۳۲۹ شد. از این زمان به بعد، امیرآباد به‌طور جدی وارد دنیای علمی و دانشگاهی شد و کوی دانشگاه به مرکزی مهم برای دانشجویان بدل گشت.یکی از سازه‌های مهم این منطقه، موزه هنرهای معاصر است که در سال ۱۳۵۶ با طراحی کامران دیبا، معمار برجسته ایرانی، ساخته شد. این موزه جایی برای نمایش هنرهای معاصر ایرانی و جهانی بود. همچنین، در همان دوران موزه فرش ایران نیز در نزدیکی این منطقه افتتاح شد که در آن فرش‌های تاریخی و نفیس ایرانی به نمایش گذاشته می‌شود. در این زمان به تدریج قالیشویی‌های دوره‌ای و دسته جمعی در کنار حوضچه‌های طبیعی رونق گرفت. برای مثال چشمه علی در شهر ری از اصلی ترین مکان‌هایی بود که خانواده‌ها و گروه‌های متخصص شستشوی فرش‌های بزرگ در آن جمع می‌شدند و در زمان‌هایی مثل عید نوروز فرش‌های زیادی را در آن می‌شستند.

قالیشویی گروهی در چشمه علی شهر ری

🔹 پس از انقلاب و تغییرات قالیشویی در امیرآباد:

امیرآباد پس از انقلاب ۱۳۵۷ تغییرات زیادی کرد. در دوره پس از انقلاب اسلامی، قسمتی از این منطقه به فضای شهری تبدیل شد و با گذشت زمان، امیرآباد به یکی از محله‌های پرجنب‌ و جوش تهران تبدیل گشت. از سوی دیگر از اواخر دوره پهلوی و بعد از آن در دوران معاصر، با پیشرفت تکنولوژی، فرش‌های ماشینی به بازار آمدند و با توجه به قیمت کم آنها، افراد بیشتری توانستند از داشتن فرش فایده ببرند. و این به آن معنا بود که فرش‌های بیشتری باید شسته می‌شدند،در نتیجه از سال ۱۳۵۰ اتحادیه قالیشویی‌ها شروع به فعالیت کرد و استفاده از دستگاه‌ و تکنولوژی برای فرش شویی به تدریج باب شد.

🔹 امیرآباد امروز و قالیشویی در امیرآباد به شکل مدرن آن:

امیرآباد کنونی، که اکنون با نام «کارگر شمالی» نیز شناخته می‌شود، یکی از شلوغ‌ترین و پررفت‌ و آمدترین محله‌های تهران است. این منطقه به‌ویژه به‌خاطر حضور دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی معروف است و به یکی از مراکز اصلی فرهنگی و آموزشی تهران تبدیل شده. امیرآباد به‌خاطر رفت‌وآمد پیوسته دانشجویان و فرهنگیان، همیشه در حال جنب‌ و‌ جوش است. در دوره ما شلوغی زندگی شهری و آپارتمان نشینی باعث شده که شستشوی خانگی فرش در حیاط خانه به صورت کلاسیک دیگر ممکن نباشد. ولی قالیشویی‌های بزرگ و مدرن در اینجا وارد عمل شده و با استفاده از ماشین‌های باربری فرش‌ها را به کارگاه‌های مخصوص منقل می‌کنند تا با استفاده از دستگاه‌های مخصوص و مواد شوینده ویژه، فرش‌ها را به بهترین شکل شسته و به خانه‌های شهروندان تهران باز‌ گرداند. از جمله این قالیشویی‌ها، پاک مهر است که با ۲۰ سال تجربه، خدمات قالیشویی در یوسف آباد، امیرآباد، شهرک والفجر و دیگر محله‌های این منطقه از تهران را به صورت تضمینی و با قیمت گذاری شفاف انجام می‌دهد.

قالیشویی مکانیزه پاک مهر در امیرآباد

دسترسی‌های امیرآباد و تاثیرات آن بر قالیشویی در امیرآباد

یکی از ویژگی‌های برجسته امیرآباد، دسترسی آسان به شبکه حمل‌ونقل عمومی و بزرگراه‌هاست. محله امیرآباد به دلیل نزدیکی به بزرگراه‌های مهمی همچون بزرگراه همت، چمران، کردستان و جلال آل‌احمد، دسترسی بسیار راحتی به دیگر نقاط تهران دارد. این دسترسی‌ها باعث شده است که پاک مهر بتواند از شبکه حمل و نقل وسیع خود بهترین استفاده را در این منطقه ببرد و خدمات قالیشویی در کارگر شمالی یا همان امیرآباد را در سریعترین زمان انجام دهد. علاوه بر این، در این محله ایستگاه‌های متروی خط ۶ تهران نیز قرار دارند که ارتباطات حمل‌ونقل عمومی را برای ساکنان راحت‌تر می‌کند.

سخن پایانی

دنیای معاصر، دنیایی همواره در حال تحول است و قالیشویی پاک مهر همه روزه در تلاش‌ است که با آخرین تکنیک‌ها و استاندارد‌های صنعت قالیشویی هماهنگ باشد تا بتواند رضایت مشتریان خود را جلب کند. شما هم در صورتی که علاقه‌مند به استفاده از خدمات ما هستید می‌توانید با استفاده از فرم آنلاین سفارش قالیشویی و یا تماس با شماره ۸۸۶۹۰۵۱۷ سفارش خود را ثبت کنید تا از سریعترین و حرفه‌ای‌ترین خدمات قالیشویی در امیرآباد با پاک مهر بهره‌مند شوید.

ارسال دیدگاه

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پشتیبانی پاک مهر در وبسایت منتشر خواهد شد.